Effectief, ontspannen en met plezier leven en werken

PLAN- & OPRUIMCOACHING VOOR ONDERNEMENDE MOEDERS

1 op 1 begeleiding

AAN DE SLAG

1 op 1 begeleiding is vooral geschikt als je

  • in korte tijd een grote slag wil slaan. Wellicht omdat je het een tijd hebt laten liggen of hebt “genegeerd”, of als je
  • al veel hebt gedaan en geprobeerd en het nu wel eens een keer echt opgelost wil hebben. Je bent er eerder zelf niet helemaal uitgekomen. De oplossingen die je vond werkten allemaal net niet.
  • je eigenlijk helemaal niet zo goed weet hoe je iets zou kunnen opruimen of structuren (je hebt het nooit geleerd, of je situatie is gaandeweg of nogal drastisch veranderd bijvoorbeeld), of zelfs maar waar te beginnen?!
  • eigenlijk wel heel goed weet wat je hoe zou moeten doen, maar je een stok achter de deur nodig hebt, iemand die je op de vingers kijkt.

GEPERSONALISEERD PLAN

1 op 1 Persoonlijke begeleiding

Een opgeruimd huis, een nette werkruimte, de administratie op orde, je inbox leeg, een haalbare planning. Het geeft je allemaal zoveel rust en ruimte in je hoofd! Je hebt overzicht, voelt controle en bent niet bang om dingen te vergeten of over het hoofd te zien. Je kunt je dan echt, zonder afleidingen, bezig houden met de dingen die je op dat moment graag wilt doen. 1 op 1 persoonlijke begeleiding kan je daarbij helpen.

In dit programma gaan wij samen aan de slag met een of meerdere door jou gekozen onderwerpen. Denk aan je werkplek, e-mailprogramma, administratie, planning, digitale bestanden, maar ook aan je woonkamer, keuken, zolder of garage. We gaan in dit traject dus echt bij jou op kantoor of thuis aan de slag.

Opruimen geef jezelf de ruimte

Ik ben er voor vrouwen zoals jij…

Z

Ik begrijp waar je tegenaan loopt

Als ondernemende moeder weet ik dat het echt niet altijd makkelijk is om alle ballen hoog te houden. Maar ik weet inmiddels wel wat ik kan doen om het overzicht en de rust te bewaren die nodig zijn om alles wat meer op rolletjes te laten lopen.

Z

Gericht op jouw persoonlijke situatie

Wat voor mij werkt, werkt niet automatisch (op precies dezelfde manier) ook voor jou. We gaan daarom op zoek naar wat voor jou, jouw werk, gezin en leven passend is. Naar wat voor jouw unieke situatie werkt.

Z

Kwaliteit

Je kunt van mij verwachten dat ik me met mijn kennis en ervaring volop zal inspannen jou te helpen je gewenste resultaat te behalen. 

Klinkt dit als iets voor jou?

HOE HET WERKT

De stappen in het 1 op 1 programma

ONLINE INTAKE

In dit gesprek bespreken we waar jij tegenaan loopt, waar we aan gaan werken, wat je doelstellingen zijn en welke resultaten je wilt behalen met de begeleiding.

DE WERKSESSIE(S)

Hierin gaan we samen aan de slag om de door jou gewenste resultaten te behalen. Met opgestroopte mouwen aan het werk dus!

ONLINE EVALUATIEGESPREK

We bespreken hoe het is gegaan na mijn vertrek? Wat ging goed en wat heeft nog wat aanpassingen nodig. We zetten hier de puntjes op de i.

Mijn email-inbox is nu heerlijk op orde. Iets wat in de waan van de dag steeds niet lukte om voor elkaar te krijgen. Ik heb nu inzicht en overzicht, ik weet precies wat ik wanneer moet doen. 

– Rosa –

Margaretha heeft mij geleerd hoe ik iedere dag binnen enkele minuten makkelijk mijn inbox opschoon. Welke mappen hierbij horen, wanneer je het beste je inbox kan bekijken zonder dat deze leidend is voor je dagritme én hoe je wekelijks op een vast moment een volle inbox, binnen minuten, weer leegt. En een lege inbox betekent voor mij een leeg hoofd. Super bedankt!

– Lara –

Het samen uitzoeken en opruimen van alle kleding, gaf mij een flinke boost om door te pakken. Wat weg kon, is nu ook echt weg (deels gelukkig nog naar de kringloop). En de boekenkasten heb ik ook gelijk maar onder handen genomen. 

– Angela –

HEB JE NOG VRAGEN?

Veel Gestelde Vragen

Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik nou dat dit mij wel gaat helpen?

Je hebt waarschijnlijk nog niet de structuur en de tools gevonden die bij jou passen. Die bij jou als persoon passen, maar ook bij jouw situatie, gezin, werk, enz. En dit is precies waar we tijdens het samenwerken naar op zoek gaan. 

Het is bij mij zo'n bende. Ik geloof dat ik niet genoeg heb aan 6 uur...

Ik denk dat je met 3 of 6 uur al een behoorlijke start kunt maken, waarmee je al een duidelijk resultaat zult zien. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd zult zijn om door te gaan en door te zetten. Maar meer uren zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. 

Ik wil wel, maar ik ben bang dat het een dag na jouw vertrek weer net zo erg is als voor je komst...

Wanneer we samen aan de slag gaan, besteden we niet alleen aandacht het opruimen zelf, maar ook zeker aan hoe je het opgeruimd kunt houden. We zoeken naar een manier die bij jou past en voor jou realistisch is en daardoor ook vol te houden is. 

Hoe lang duurt een 1 op 1 traject?

Natuurlijk afhankelijk van beide agenda’s, maar in principe duurt het Basis traject 3 weken. Een week na het intakegesprek volgt de samenwerkochtend of -middag en weer 2 weken dáárna vindt het evaluatiegesprek plaats. Voor het Extra traject moet je er 2 weken bij optellen. Daarin zit een extra samenwerkochtend of -middag.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Jazeker, het Basis traject kun je in 2 termijnen van €175 (excl. btw) betalen en het Extra traject in 3 termijnen van €184 (excl. btw). De eerste termijn moet daarbij wel altijd voldaan zijn voor het intakegesprek. Wanneer je van deze regeling gebruik wilt maken, geef dit dan aan in het kennismakingsgesprek. 

INVESTERING

Klaar om te starten?

1:1 Persoonlijke begeleiding Basis

INVESTERING // 3 UUR OP LOCATIE VOOR €347 (EXCL. BTW)

Inclusief:

+ INTAKEGESPREK
+ 3 UUR HULP, BEGELEIDING EN TIPS BIJ JOU THUIS OF OP KANTOOR
+ EVALUATIEGESPREK

BONUS: TOEGANG TOT MIJN ONLINE PROGRAMMA “Organize je Inbox” (t.w.v. €47 excl. btw).

1:1 Persoonlijke begeleiding Extra

INVESTERING // 6 UUR VOOR €547 (EXCL. BTW)

Inclusief:

+ INTAKEGESPREK
+ 6 UUR HULP, BEGELEIDING EN TIPS BIJ JOU THUIS EN/OF KANTOOR
+ 2 MAANDEN EMAIL SUPPORT
+ EVALUATIEGESPREK

BONUS: TOEGANG TOT MIJN ONLINE PROGRAMMA “Organize je Inbox” (t.w.v. €47 excl. btw)