Wat doet een Professional Organizer eigenlijk?

Wat doet een Professional Organizer eigenlijk?

"Een Professional Organizer, is dat iemand die bij je thuis alles weggooit en komt schoonmaken?" Deze vraag is wat gechargeerd, maar dit is wel het beeld dat sommige mensen van het beroep hebben. Het is natuurlijk ook best een beetje een vage, ook nog eens engelse, term waar eigenlijk niet eens...

Lees meer
Stapels papieren opruimen

Stapels papieren opruimen

Heb je de vorige blog gelezen en heb je besloten dat de rondslingerende papieren zijn waar je je het meest aan stoort en waar je mee wilt beginnen? Dan heb ik hier nog een paar tips voor je om je te helpen bij het opruimen van deze stapels papieren. Verzamel alle losliggende papieren Neem een doos...

Lees meer
Margaretha Middelkoop Professional Organizer

Ik ben Margaretha en ik help jou, ondernemende moeder, met deze blog een opgeruimder gevoel en meer controle over je werk en je leven te krijgen. Zodat jij de ruimte voelt om die dingen te doen waar jij écht blij van wordt.

Wil je weten hoe ik je nog verder kan helpen?

KLIK DAN HIER

LATEST POST

image
Wat doet een Professional Organizer eigenlijk?
image
Stapels papieren opruimen
image
Opruimen: waar te beginnen? 2 tips die je helpen om nu echt te starten.

Affiliate links

Je vindt op mijn website affiliate links. Niet om je aan te zetten tot meer kopen. Zeker niet. Wel om je eenvoudigere of duurzamere alternatieven te laten zien voor producten die je anders toch al zou kopen, of waarmee je ervoor zorgt dat je van andere producten juist minder hoeft aan te schaffen. Stel jezelf steeds de vraag of je iets wel of niet nodig hebt.
Mocht je wel iets kopen via deze links, dan krijg ik daar een commissie voor. Dit kost jou niets extra’s (soms is het zelfs voordeliger). Maar je helpt mij dan om nog meer mooie en waardevolle content te kunnen schrijven op dit blog. Uiteraard neem ik alleen links op van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta.