IK KAN JE OOK NU DIRECT AL HELPEN

KIJK HIERONDER VOOR MIJN GRATIS PRODUCTEN EN DIENSTEN

E-book E-mailen

Mijn gratis 10 tips om minder e-mails te krijgen!

Heb jij ook vaak zoveel geopende en ongeopende berichten in je mailbox staan? Word je geleefd door je inbox en heb je geen overzicht meer? Ben je bang belangrijke e-mails over het hoofd te zien?

Het voelt soms alsof de e-mails, die maar binnen blijven stromen in je inbox, je overkomen. En toch heb je er misschien meer invloed op dan je denkt. In dit gratis e-book help ik je daarbij. Om meer grip te krijgen op je inbox, het overzicht terug te krijgen en er minder vaak en lang mee bezig te zijn, is het belangrijk om te beginnen met het aantal e-mails dat binnenkomt terug te brengen.

Wat er niet binnenkomt, hoef je namelijk ook niets mee te doen!

Klik op de knop hieronder om naar de aanmeldpagina te gaan. Laat je gegevens daar achter je ontvangt het e-book direct in je mailbox. Ook kun je aanvullende e-mail tips verwachten. Je kunt je daarvoor ook altijd weer makkelijk afmelden wink.

20 minuten Online Coaching

Ben je op zoek naar wat persoonlijke support bij het organizen van je werk en je leven?

Ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen?

Of heb je een korte vraag over hoe je iets kunt aanpakken?

Boek dan nu hieronder jouw GRATIS Online coachingsgesprek van 20 minuten!

Door op de knop te klikken, kom je direct in mijn agenda terecht.

Nieuwsbrief

Wil je iedere week op de hoogte gebracht worden van nieuwe blogs en andere berichten met tips en adviezen om je opgeruimder te voelen?

Meldt je dan hieronder aan voor mijn nieuwsbrief dan krijg je maximaal 1 keer per week een e-mail van mij. Je kunt je overigens in iedere e-mail weer heel makelijk uitschrijven als je de e-mails niet meer wil ontvangen.