Effectief, ontspannen en met plezier leven en werken

PLAN- & OPRUIMCOACHING VOOR ONDERNEMENDE MOEDERS

WAT JE LEERT

In 5 stappen je e-mail inbox voorgoed op orde

Je krijgt toegang tot 5 modules waarin je leert

  • je inbox leeg te maken en te houden.
  • keuzes te maken. Keuzes over wat op dit moment belangrijk is in je leven. Aan welke “projecten” wil jij je tijd besteden?
  • te focussen op je belangrijke projecten.
  • de grip op je dagelijkse bezigheden terug te nemen
  • e-mail weer gebruiken waar het voor bedoeld is (het is geen takenlijst of agenda!)
  • duidelijke en concrete e-mails te sturen zodat je de (re)actie krijgt die je verwacht.

ONLINE PROGRAMMA

Organize je Inbox

Als ondernemer met een gezin is het een noodzaak controle te hebben over je inbox en het overzicht te behouden. Om te kunnen doen wat je echt belangrijk vindt.

Om effectief, ontspannen en met plezier te kunnen leven en werken.

De rust en ruimte, die je nodig hebt om je dromen te bereiken, ontstaan door overzicht. In je taken, je e-mail, je administratie. Overzicht in wat belangrijk voor je is. Door prioriteiten te stellen en daardoor betere keuzes te maken. Door effectiever en efficiënter om te gaan met tijd, energie en daardoor ook met geld.

Een mooie start voor het creëren van overzicht is je e-mail. Hierin zitten veel verborgen werk en taken. Ook jij kunt je email inbox op orde krijgen en overzicht creëren.

Na deze cursus heb je…

Z

Tijd - om aan veel leukere dingen te besteden!

Z

Een e-mailprogramma dat voor jóu werkt (en niet andersom)

Z

Focus op de dingen die belangrijk voor je zijn

Z

Controle over je werkdag

Z

Inzicht in wat je werkelijk 'op je bordje' hebt liggen

Z

Rust in je hoofd en in je lichaam

Klinkt dit als iets voor jou?

HOE HET WERKT

De stappen in het 1 op 1 programma

AANMELDING

Na aanmelding en betaling krijg je je inloggegevens. Hiermee krijg je toegang tot het beveiligde gedeelte van de website waarop je de lessen kunt vinden.

AAN DE SLAG

Les 1 is direct beschikbaar. Met de opdrachten in deze les leg je de basis voor je structuur. De andere lessen komen 1 voor 1 later beschikbaar.

ONLINE COACHCALLS

Loop je tegen problemen aan met je e-mailprogramma, of kun je nog wat tips gebruiken om je systeem en structuur aan te passen aan jouw persoonlijke situatie, dan kun je daarvoor terecht in de maandelijkse coachcalls via Zoom.

Mijn email-inbox is nu heerlijk op orde. Iets wat in de waan van de dag steeds niet lukte om voor elkaar te krijgen. Ik heb nu inzicht en overzicht, ik weet precies wat ik wanneer moet doen. 

– Rosa –

Margaretha heeft mij geleerd hoe ik iedere dag binnen enkele minuten makkelijk mijn inbox opschoon. Welke mappen hierbij horen, wanneer je het beste je inbox kan bekijken zonder dat deze leidend is voor je dagritme én hoe je wekelijks op een vast moment een volle inbox, binnen minuten, weer leegt. En een lege inbox betekent voor mij een leeg hoofd. Super bedankt!

– Lara –

Het samen uitzoeken en opruimen van alle kleding, gaf mij een flinke boost om door te pakken. Wat weg kon, is nu ook echt weg (deels gelukkig nog naar de kringloop). En de boekenkasten heb ik ook gelijk maar onder handen genomen.

– Angela –

HEB JE NOG VRAGEN?

Veel Gestelde Vragen

Ik heb al zoveel geprobeerd. Hoe weet ik nou dat dit mij wel gaat helpen?

Je hebt waarschijnlijk nog niet de structuur en de tools gevonden die bij jou passen. Die passend zijn bij jou als persoon, jouw situatie, gezin, werk, enz. En dit is precies waar je naar op zoek gaat in dit programma en de bijbehorende coachcalls.

Er zitten wel duizenden e-mails in mijn inbox! Die krijgen we toch niet in 3 weken weggewerkt?!

Ja, ook met duizenden of tienduizenden e-mails kun je met deze methode in korte tijd je inbox op orde brengen. Echt waar!

Moet ik een speciaal programma op mijn computer installeren voor deze online cursus?

Nee, wanneer je je aanmeldt, krijg je automatisch inloggegevens voor de cursus op de website www.eenvoudigopgeruimdleven.nl. Het verloopt dus allemaal gewoon via het internet.

Moet ik een ander e-mailprogramma gaan gebruiken of zelfsaanschaffen?

Nee hoor, je gaat gewoon aan de slag met het e-mailprogramma dat je al gebruikt. De instructies zijn gericht op Gmail en Outlook, maar op grote lijnen werken andere e-mailprogramma’s hetzelfde. Loop je tegen specifieke problemen aan, dan kunnen we die bespreken in de coachcalls.  

Ik wil wel, maar ik ben bang dat het na een week alweer net zo erg is als voor de cursus...

Weet je. Het is inderdaad geen kwestie van 1 keer opruimen en je bent er de rest van je leven van af. Was het maar zo makkelijk. Je moet er wel wat voor doen. Je e-mail heeft onderhoud nodig. Maar met deze methode en de voor jou beste structuur zorg je er wel voor dat dat zo makkelijk en snel mogelijk gaat. 

INVESTERING

Klaar om aan de slag te gaan?

Online Programma Organize je Inbox

INVESTERING // Tijdelijk voor slechts €17 (EXCL. BTW)

Inclusief:

+ 5-delige cursus
+ in 3 weken voorgoed je e-mail inbox op orde
+ motiverende peptalks
+ duidelijke stap voor stap instructies 
+ een half jaar toegang tot de lessen
+ iedere maand een coachcall via Zoom