Over mij

DE PERSOON ACHTER EENVOUDIG OPGERUIMD LEVEN

Hi, ik ben Margaretha en ik wil je helpen naar meer rust en plezier in je leven.

Ik ben Margaretha, Professional Organizer, ondernemer sinds 2009, psycholoog, partner en moeder.

Ik vind het fijn als mijn omgeving overzichtelijk en opgeruimd is. Dat wanneer ik leuke dingen aan het doen ben, ik niet afgeleid word door rommel, het moeten zoeken naar spullen, en door gedachten aan dingen die nog moeten gebeuren.

Maar ik herken ook zeker dat drukke gevoel dat veel mensen hebben, zeker met de groeiende hoeveelheid continue prikkels vanuit de omgeving, zoals internet en social media.

MIJN VERHAAL

Professional Organizer voor ondernemende moeders

De verleidingen en zeker ook afleidingen zijn overal en continu.

Dus gaat het ook bij mij soms wel eens mis. En dit komt dan vaak door de brede interesse die ik heb voor persoonlijke ontwikkeling in het algemeen en organizing in het bijzonder. Er is op die gebieden altijd iets te leren, een artikel te lezen of een expert om te volgen op social media. Ze komen in deze digitale tijd met zijn algoritmes echt vanzelf je kant op. En als ik daar dan even niet bewust mee bezig ben, stroomt zo mijn inbox weer vol met nieuwsbrieven, heb ik nog voor een jaar online cursussen of challenges en e-books liggen, half gevolgd of gelezen, of zit ik meer dan ik zou willen op Instagram. Dit alles leidt vervolgens af van de dingen die ik zou moeten doen, die mij bijvoorbeeld zakelijk verder brengen.

Dit vraagt dan om bewustwording, een pas op de plaats en een actieplan. Een plan dat mij terugbrengt bij mijn persoonlijke en zakelijke doelen. Wat vind ik écht belangrijk in mijn leven en wat draagt daar aan bij?

Gelukkig ben ik vanuit mijzelf altijd al georganiseerd geweest. Plannen, opruimen, administreren en boekhouden gaan mij gemakkelijk af.

Op de middelbare school al lukte het mij bijna moeiteloos mijn huiswerk zo op te delen en in te plannen dat het altijd ruim op tijd af of geleerd was. Ook nu gebruik ik altijd een agenda, mapjes in mijn e-mailprogramma en (digitale) mappen voor de administratie. Mijn huis en kantoor zijn over het algemeen altijd maximaal 5 minuten verwijderd van opgeruimd.

En dat gun ik jou ook. Dat jij:

  • je niet meer zo druk en gehaast voelt, ondanks je vele bezigheden,
  • geniet van de tijd die je hebt voor gezin, jezelf, hobby’s, familie, vrienden en andere dingen die je belangrijk vindt,
  • meer ruimte krijgt in je hoofd en leven.

Ik zie de potentie dat je nog zoveel meer kunt.

Ik kan je helpen dat eruit te halen. Ik ga daarom met je aan de slag om structuur aan te brengen om effectiever en efficiënter te kunnen zijn. Ik help je díe structuur te vinden die bij jou past, bij jouw leven, jouw gezin en jouw werk. Zodat jij de ruimte voelt om die dingen te doen waar jij écht blij van wordt.

Wat weetjes

Zee met rots
Margaretha Middelkoop Professional Organizer
Z

Ik hou van (de vrijheid van) kamperen

Z

Ik heb een energieke dochter van 9 die dat ook fantastisch vindt

Z

En stiekem zou ik erg graag een oude caravan opknappen

Z

Mijn favoriete koffie is met rijstmelk

Z

Ik probeer steeds meer zoveel mogelijk duurzame en milieubewuste keuzes te maken

SAMENWERKEN

Kijk hieronder naar wat het best bij jou past

1:1 programma Eenvoudig Opgeruimd Leven

Wil je aan de slag om 1 of meerdere onderdelen in je leven aan te pakken, op te ruimen en te organiseren, en wil je daarbij mij aan je zijde hebben om je er doorheen te helpen, en wellicht als stok achter de deur? Kies dan voor het 1 op 1 programma.

Workshop Organize je Inbox

Is je e-mailprogramma een puinhoop, ben je het overzicht kwijt of kost e-mailen je dagelijks veel te veel tijd? In de workshop met maximaal 4 deelnemers leer ik je je inbox leeg te maken en op orde te brengen én te houden. Ik bied je strategieën waarmee je structureel de controle en het overzicht krijgt, waarmee e-mailen een fijne manier om te communiceren wordt en niet meer voelt als een last.

Online programma Organize je inbox

In dit programma ga je met behulp van video’s en opdrachten zelf aan de slag met je e-mail. Gewoon thuis of op kantoor, wanneer het jou uitkomt. Je leert in 5 stappen je inbox leeg te maken en op orde te brengen én te houden. Zodat je weer overzicht krijgt en je minder tijd kwijt bent aan e-mailen.

BEN JE KLAAR OM SAMEN MET MIJ AAN DE SLAG TE GAAN?

Plan een gratis call en vertel me meer over jou.

Meer lezen?

Klik op de foto’s hiernaast voor mijn gratis e-book en voor de meest recente blogposts.